Bildeleksperten har et stort utvalg merker og typer dekk i alle prisklasser. Mange setter likhetstegn mellom pris og kvalitet. Det stemmer ofte, men ikke alltid. Først og fremst er det dekkets egenskaper som avgjør prisen, og det er ikke alltid at topp egenskaper er verdt prisen for ditt bilbruk. Bruker du f.eks. den aktuelle bilen stort sett til småkjøring i nærområdet så er det ikke sikkert du trenger et høyhastighetsdekk som må tåle belastningen av mye kjøring i høye hastigheter på dertil egnede motorveier.

På samme måte gjelder når du er ute etter de ypperste egenskapene i et dekk. Da bør du velge et dekk som dekker alle de egenskapene du er ute etter. Det du bør tenke på da, er at prisen ofte vil henge sammen med hvor kjente merkene er. Men selv om merket er velkjent, er ikke det en garanti for at alle dekkene fra denne leverandøren automatisk får toppscore på alle de egenskapene du er ut etter. Du bør derfor også sjekke ut mindre kjente merker med de samme spesifikasjonene. Det kan du spare mye penger på.

Uansett, vi hjelper deg gjerne med å finne rett dekk til rett pris for ditt bilbruk. Har du spørsmål så er det bare å ta kontakt.